perjantai 26. syyskuuta 2014

Pentutesti

Pentutesti oli eilen ja olipas tosi kivan oloisia penneleitä myös testaajan mielestä. Kirjoittelen tähän kaikista testaajan lyhyen kuvauksen. Lisäksi vielä erittäin huonolaatuiset videot.

Yhteenvetona: Sosiaalisia, avoimia ja reippaita pentuja. Syttyvät tosi hyvin leikkiin.


Keltainen tyttö:
Reipas tyttö, tulee vauhdilla tutustumaan, Ei painestu testistä. Syttyy hyvin leikkiin
Vaaleanpunainen tyttö:
Pippurinen tyttö, jolla omaa tahtoa riittävästi. Ei helppo aloittelijan koira, mutta oikeissa käsissä todella potentiaalinen harrastuskoira.Punainen tyttö:
Erittäin mukava peruspentu, joka soveltuu varmasti monenlaiseen menoon. Omaa tahtoa löytyy, mutta osaa antaa periksi. Syttyy leikkiin hyvin.Ruskea poika:
Oikein mukava "peruspentu", alkuun uninen, mutta reipastui kun heräsi. Syttyi (uneliaisuuden vuoksi) hiukan hitaammin leikkiin, mutta leikkii todella intensiivisesti.
Lila poika:
Mukava, reipas poika. Hyvä peruspentu, jolla kuitenkin temperamenttia ja omaa tahtoa. Syttyy hyvin salistusärsykkeeseen.Vaaleanvihrea (Pikku-Jäbä):
Ilmoinen, energinen pentu! Tälläkin reilusti omaa tahtoa. Leikkii hyvin, ei anna periksi.Vaaleansininen poika:
Mukava, reipas pentu, jolla runsaasti omaa tahtoa. Hyväksyy kuitenkin käsittelyn ja on kiinnostunut testaajasta. Leikkii hyvin.Tummanvihreä poika:
Energinen, mukava pentu. Hyväksyy kaiken käsittelyn, viihtyy ihmisen lähellä. Leikkii hyvin, hyvä ote.Oranssi poika:
Erittäin reipas pentu, hakee intensiivisesti kontaktia. Erinomaisia harrastuskoiran ominaisuuksia (mutta voi olla hankala, jos kokematon omistaja).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti